Estàs de vacances? Aprofita-les al màxim! Desconnecta de la rutina, nodreix-te, descansa, dedica’t una estona… nosaltres t’atenem en hores concertades durant l’estiu. Aprofita a fer-te aquell massatge que sempre postposes, vine a una sessió de reflexologia… I si estàs fent servir aquest temps de descans pel teu creixement personal, també t’acompanyem: reiki, sanació

I si les teves vacances ja han acabat, però vols sentir que l’estiu continua i et dediques una mica de temps perquè la tornada al curs sigui menys dura, compta amb nosaltres! Et seguim cuidant durant l’agost.

I si també t’agrada ser previsora, ja pots anar reservant plaça a les activitats que començaran de nou al setembre! Cada vegada són més les possibilitats, però seguim treballant en grups súper reduïts i amb tota la cura i l’atenció que mereixes!

Molt i molt bon estiu!!


Discover more from Camins Teràpies

Subscribe to get the latest posts to your email.