Massatge Ayurveda

Ayurveda: el Coneixement de la Vida

En Sánscrit, AYUR significa Vida y VEDA Coneixement. L’Ayurveda és un sistema de salut originari de l’India, un sistema de medicina tradicional de més de 5.000 anys d’antiguitat. L’objectiu de la teràpia ayurveda és el manteniment de la salut a través de l’equilibri del cos, ment i esperit. L’Ayurveda és molt més que un sistema de salut, és una filosofia de vida.

Els massatges ayurvedes estan considerats com un instrument òptim per trobar l’equilibri de la persona i preservar-la de l’enfermetat. En la teràpia Ayurveda existeixen diferents tipus de massatges en funció de la patologia, o per a moments concrets com l’embaràs.

a masseuse pouring oil on her hand

Existeixen moltes variants de massatge, en funció de les teves necessitats. Consulta la Cèlia per saber quin és el més adequat per a tu.

Bebés i embarassades

MASSATGE SHANTALA – 30/45 min – 30 € 

Massatge per infants fins a 12 anys. Afavoreix la relaxació i la consciència corporal. Millora la flexibilitat i el tò muscular.

MASSATGE EMBARASSADES – 1h – 60 €

Massatge especial per acompanyar a la mare i al seu bebè. Aporta calma, nodreix el cos, aporta flexibilitat i elasticitat. Ajuda a calmar les emocions i les molèsties físiques que van apareixent durant aquest procés de creació. Recomanat a partir del 4rt mes de embaràs.

UDVARTANA – (Detox) – 75 min. – 60 €

Massatge en sec, realitzat amb Triphala. Té un efecte depuratiu, reductor, drenant i exfoliant. Millora l’aspecte de la pell,  tonifica, redueix el teixit greixós i aporta lluminositat. Recomanat per l’obesitat, cel·lulitis i retencions de líquids.

GARSHAN– (detox) – 90 min. – 60 €

Massatge indicat per depurar el cos, prerdre volum i estimular el sistema limfàtic. Primerament, es realitza un massatge en sec, per tot el cos, amb uns guants de seda i després es continua amb un massatge amb un fang osmòtic i una sinergia d’olis essencials.

Bellesa ayurveda

MUKHALEPA ABHYANGA – 75min – 53 €

Ritual de neteja i massatge facial. Alenteix el procés d’envelliment, relaxa els músculs de la cara eliminant les tensions facials. Tonifica i revitalitza la pell amb un aspecte més lluminós, suau i jove. Tractament personalitzat a cada tipus de pell i constitució.

ROYAL LAKSHMI – 90min – 65 €

Ritual de bellesa, anti-envelliment i alhora equilibrant energètic. Un tractament complet de la pell del rostre, que ens aporta lluminositat i un aspecte relaxat i fresc. En el mateix tractament es realitza un reequilibri dels principals centres  energètics, amb quarsos i gemmes.

Massatges per a calmar el dolor

PINDA / SWEDA – 1h – 60 €

Massatge corporal realitzat amb saquets de cotó farcits d’herbes seques amarats en olis tebis. Ajuda a netejar i purificar el cos. Oxigena, drena, tonifica, reactiva la circulació i ens aporta energia. Recomanat pel dolor, inflamació i rigidesa muscular i articular.

SHIRO CHAMPI – 30 min – 35 €

Massatge realitzat al cap, coll i esquena amb olis medicats especialment per relaxar la ment. Recomanat per l’estrès, ansietat, hiperactivitat, millora la memòria i la concentració. Indicat pels mals de cap i migranyes, millora els trastorns de la son.

Massatges relaxants i reequilibrants del sistema nerviós

ABHYANGA VATA – 1:30h – 60 €

Massatge de cos sencer realitzat amb oli calent de sèsam. Indicat en cas d’insomni, estrès i ansietat. Enforteix el sistema immune i nerviós, endarrereix l’envelliment, millora la circulació, nodreix les articulacions, elimina toxines, etc.

ABHYANGA PITTA – 50 min – 60 €

Massatge per equilibrar l’excés de foc i millorar el sistema circulatori. Realitzat amb oli tebi i passis llargs i suaus.

ABHYANGA KAPHA – 1h – 60 €

Massatge amb oli calent amb manipulacions profundes i enèrgiques. Estimula el sistema limfàtic.

ABHYANGA TRIDOSHA – 75min – 60 €

Massatge amb oli calent, adequat per totes les constitucions. D’acció neurosedant i equilibrant.

RATNA ABHYANGA – 1h – 60 €

Es realitza amb quarsos i gemmes. Harmonitzador dels xacres.

MASSATGE AMB PEDRES CALENTES – 45 min – 40€

Es treballa la part posterior del cos amb pedra volcànica. Descontracturant i activador de l’energia vital del ronyó. Indicat en cas de contractures, falta de vitalitat o excés de fred.

MASSATGE ISIS – 50 min – 50€

Massatge intuitiu, per reconectar amb l’energia femenina sana. Amb aromateràpia, quarsos, sò i meditació.

MASSATGE DE L’ÀNIMA – 1h – 50€

Massatge canalitzat, on les mans són guiades i s’obre l’informació necessària en el temps present.


Discover more from Camins Teràpies

Subscribe to get the latest posts to your email.