Quan patim ansietat, normalment estem amoïnats per les coses que suposem poden pasar, a nosaltres o a la gent que estimem. Portar el pensament al moment present, ajuda a disminuir aquests episodis d’angoixa i ansietat. Això no soluciona allò que ens amoïna, però millora la nostre salut física i mental, t’ajudarà a dormir més bé, i no estar tant despistat; tindràs més pensaments positius, cosa que facilita que puguis trobar alternatives més creatives per solucionar allò que et preocupa. Atura’t, respira: troba un moment de calma cada dia.

Dedica uns minuts cada dia a seure en silenci, posa l’atenció en la teva respiració. No cal que la variis, només observa, com entra l’aire pel nas, com surt. Quant entra es més fred que quant surt? Posa l’atenció com s’infla i es desinfla la panxa. Si arriba algún pensament, no li donis voltes, torna a posar l’atenció en la teva respiració. Dedica uns minuts diaris. El teu sistema immune se’n beneficiarà, notarás canvis positius.

@caminsterapies #consciencia #respiració #salut #benestar #salutmental