Teràpies i tractaments

Totes les teràpies cuiden de la teva salut des d’una mirada holística i personal, si no saps quin tractament pot ser el més adequat, no dubtis a consultar-nos.

Regala’ns!

Pots regalar qualsevol dels nostres tractaments en forma de val! Una forma diferent i amorosa de cuidar els teus èssers estimats. I si vols oferir una teràpia com a regal, però no tens clar quina triar, pots fer servir el nostre val de 35 euros, que permet escollir entre:

  • massatge
  • reflexologia
  • reiki
  • sanació akàshica
  • pèndul hebreu

teràpies manuals

Massatge, tacte, cura directa a travès de les mans, amb especial atenció al teu estat emocional i energètic

MASSATGE REEQUILIBRANT

sessió de 90 min. – 50 €.

Molt més que un massatge: després de descontracturar amassaments i donar flexibilitat a la musculatura, treballem des de la reflexoteràpia podal per restablir l’equilibri dels òrgans i acabem aplicant Reiki, per equilibrar física, psíquica i energèticament.

REFLEXOTERÀPIA

sessió de 60 min. – 35 €.

En una sessió de reflexo, treballem mans i peus per netejar l’organisme i restablir l’equilibri energètic del cos.

QUIROMASSATGE

sessió de 60 min. – 35 €.

Un completíssim massatge des dels peus fins al cap, on el cos es restaura d’abaix a dalt i de dins cap enfora.

MASSATGE AMB CANYES DE BAMBÚ

sessió de 60 min. – 40 €.

Un massatge amb oli calent o tebi que relaxa la musculatura i el sistema nerviós, desbloqueja i equilibra energèticament en un ambient relaxant i harmoniós.

MASSATGE AYURVEDA

consulta aquí les diferents opcions disponibles, el preu i la durada varien

Restablir l’equilibri, calmar el dolor, depurar el cos o tractar cassos específics. Consulta com es treballa des de la medicina ayurveda.

medicina natural

Alimentació saludable i la cura dels desequilibris amb eines naturals al teu abast

NATUROPATÍA AMB CRITERI HOMEOPÀTIC

sessió de 60 min. – 45 €.

El plantejament que fa la naturopatia és esbrinar i tractar les causes que van portar a la persona a emmalaltir, no només perquè es guareixi, sino per a evitar que aquesta dolença reaparegui.

D’altra banda, el tractament dels símptomes es fa de forma respectuosa amb el cos, no invasiva i, per descomptat, no perjudicial. D’aquesta manera aconseguim millorar la patologia sense afectar altres òrgans o generar efectes secundaris.

DIETOTERÀPIA: NUTRICIÓ CONSCIENT

1a. sessió de 50 a 60 min. – 30 €; seguiment, 20 a 30 min. – 20 €.

Les sessions de dietoteràpia són molt més que la proposta d’una dieta adequada: són un suport per restablir la nostra salut física, emocional i mental, per restablir la nostra energia, per aconseguir el pes ideal o per recuperar els nivells adequats de nutrients, especialment en cas de malestar o malaltia.

FLORS DE BACH

sessió de 60 min. – 45 €.

Per a equilibrar les emocions i connectar amb la pau i tranquil·litat necessàries per la salut. Moltes vegades són un complement a d’altres teràpies, però també poden ser un suport en cas d’alteracions emocionals importants.

NUTRICIÓ AYURVEDA

1a sessió entre 1 h. 30 min i 2 hrs. – 60 €; seguiment, 1 h. 45 €

A través d’una anàlisi detallada, busquem quins són aquells aliments més recomanats i més adients per a consumir dia a dia.

medicina energètica

CONSTEL·LACIONS FAMILIARS

sessió de 75 min. – 45 €.

Un sistema de psicoteràpia que ens permet establir millors equilibris en el nostre sistema familiar, de forma que trobem pau interna i ens alliberem de càrregues, siguin conscients o no, que ens lliguen i ens oprimeixen.

REIKI

sessió de 60 min. – 35 €.

Treballem sobre els camps energètics del pacient per a alliberar bloquejos i restituir l’equilibri natural de la persona en totes les seves dimensions: física, mental, emocional i espiritual.

SANACIÓ AKÀSHICA

sessió de 60 min. – 35 €.

La biblioteca akàshica constitueix una autèntica eina d’autoconeixement i teràpia. El terapeuta rep i transmet tot allò que li arriba directament des d’allà, sempre de forma que tots els involucrats puguin beneficiar-se del moviment energètic que es produeix.

PENDUL HEBREU

sessió de 60 min. – 35 €.

Es tracta d’una forma particular de radiestèsia, una eina que permet netejar, harmonitzar i equilibrar tots els aspectes del teu èsser, no només a nivell intern, sinò també en relació a les persones del teu entorn

DESCODIFICACIÓ BIOLÒGICA

sessió de 75 min. – 45 €.

Una eina terapèutica que ens proporciona informació per identificar l’origen emocional dels símptomes físics i mentals.