Teràpies i tractaments

REGALA’NS

Tots els nostres tractaments es poden regalar! Consulta aquí totes les opcions!

I si no tens clar quina triar, pots fer servir el nostre val de 35 euros, que permet escollir entre:

  • massatge
  • reflexologia
  • reiki

Totes les teràpies cuiden de la teva salut des d’una mirada holística i personal, si no saps quin tractament pot ser el més adequat, no dubtis a consultar-nos.

teràpies manuals

MASSATGE REEQUILIBRANT

Molt més que un massatge: després de descontracturar amassaments i donar flexibilitat a la musculatura, treballem des de la reflexoteràpia podal per restablir l’equilibri dels òrgans i acabem aplicant Reiki, per equilibrar física, psíquica i energèticament.

MASSATGE RAINDROPS

Consisteix en un massatge on es toquen els punts reflexos dels peus, columna i cap amb una tècnica específica, amb carícies i massatge suaus al llarg d’aquests punts amb els olis essencials de grau terapèutic que fan que sigui una experiència única.

MASSATGE DE L’ÀNIMA

Les mans són guiades mitjançant canalització, que obre l’informació necessària en el temps present. 

REFLEXOTERÀPIA

En una sessió de reflexo, treballem mans i peus per netejar l’organisme i restablir l’equilibri energètic del cos.

QUIROMASSATGE

Un completíssim massatge des dels peus fins al cap, on el cos es restaura d’abaix a dalt i de dins cap enfora.

MASSATGE AMB PEDRES CALENTES

Descontracturant i activador de l’energia vital del ronyó. Indicat en cas de contractures, falta de vitalitat o excés de fred. Treballa la part posterior del cos amb pedra volcànica.

MASSATGE AMB CANYES DE BAMBÚ

Un massatge amb oli calent o tebi que relaxa la musculatura i el sistema nerviós, desbloqueja i equilibra energèticament en un ambient relaxant i harmoniós.

MASSATGE AYURVEDA

consulta aquí les diferents opcions disponibles, el preu i la durada varien

Restablir l’equilibri, calmar el dolor, depurar el cos o tractar cassos específics. Consulta com es treballa des de la medicina ayurveda.

MASSATGE ISIS

Massatge intuitiu, per reconectar amb l’energia femenina sana. Amb aromateràpia, quarsos, sò i meditació.

medicina energètica

Un regal molt especial, únic. Una forma de connexió profunda amb l’ànima.

REIKI

Treballem sobre els camps energètics del pacient per a alliberar bloquejos i restituir l’equilibri natural de la persona en totes les seves dimensions: física, mental, emocional i espiritual.

REGISTRES AKÀSHICS

La biblioteca akàshica constitueix una autèntica eina d’autoconeixement i teràpia. El terapeuta rep i transmet tot allò que li arriba directament des d’allà, sempre de forma que tots els involucrats puguin beneficiar-se del moviment energètic que es produeix.

mancies

Guía i escolta per navegar en temps d’incertesa.

CARTA NUMEROLÒGICA

La nostra data de neixement és el nostre mapa de vida, la guia que necessitem per viure el nostre veritable destí.

ASTROLOGIA TERAPEUTICA

La carta astral natal és com una fotografia de com som, realitzada en el nostre naixement. La seva lectura ens proporciona moltíssima informació per a l’autoconeixement, la gestió emocional, els patrons de conducta, el camí i evolució de l’ànima, les polaritats, les capacitats innates i fortaleses, les dificultats i com treballar-les, etc.

ASTROLOGIA VÈDICA

El Jyotish es tradueix com a “Ciència de la Llum”. Si estàs buscant un lloc on inspirar-te, créixer i començar a integrar tot el potencial que realment tens dins, si vols conèixer les diferents intel·ligències i àrees de la teva vida que poden millorar a través de jñana (coneixement) aquest és un lloc espectacular per a aquest propòsit!


Discover more from Camins Teràpies

Subscribe to get the latest posts sent to your email.