Astrologia vèdica

L’Astrologia Vèdica (Jyotish) és una ciència que fa més de 5.000 anys que estudia la creació de l’Univers i el moviment dels grahas (planetes) i Nakshatras (estrelles fixes) en relació amb la Terra. Comprén com ens afecten els cicles planetaris a nivell global (karma col·lectiu) i a nivell individual. És una eina per entendre els nostres propis cicles de la vida en qualsevol àmbit (físic, mental, emocional i espiritual).

El Jyotish es tradueix com a “Ciència de la Llum”. Si estàs buscant un lloc on inspirar-te, créixer i començar a integrar tot el potencial que realment tens dins, si vols conèixer les diferents intel·ligències i àrees de la teva vida que poden millorar a través de jñana (coneixement) aquest és un lloc espectacular per a aquest propòsit!

El meu treball consisteix en analitzar la Jataka (carta astral) de les persones i fer un acompanyament a través de l’evolució i la implementació de nous hàbits.

Els dos serveis que ofereixo són els següents:

 1. Lectura general.
  Hi dedico mínim dues hores a estudiar els aspectes predominants del Jataka o carta astral (D-
  1). Analitzo els grahas (planetes) i les bhaves (cases) àrees de la vida en els que per influència planetària hi ha més dificultat i, per tant, més patiment per les persones. Cadascú amb el seu karma únic des del seu naixement. Se’n diu Pradabdha Karma i és el nostre karma des de que naixem fins que morim en aquesta vida. No entrego una carta astral, és una sessió general per tal de fer un seguiment evolutiu i elevar la consciència on hi ha més energia tamàsica (ignorant).
  Aplico uns remeis personalitzats i es posa mirada allà on som més ignorants i en els que per falta de coneixement i llum tenim molts més obstacles.
 2. Lectura anual.
  Varshaphla (Revolució solar) juntament amb els Mahadasas i els trànsits. En el Jyotish existeixen diferents sistemes de temps i predicció que quan s’uneixen aquestes tècniques es pot experimentar una sincronització perfecte per tal de manifestar el karma a nivell concret. Es proporcionarà informació més important del any.
  *Aquesta sessió únicament es pot realitzar un cop s’hagi fet la sessió general. Es precisa d’informació de la D-1 (carta astral) per poder fer la lectura.

El meu nom és Marcel Xampeny Altès. Tinc 29 anys i visc Arenys de Mar. Em dedico al Jyotish (astrologia vèdica o hindú).

Vaig iniciar els meus estudis en la formació de Teràpia Gestalt a l’Escola Gestalt de Catalunya- Girona durant tres anys. Format a Tiruvannamalai, Tamil Nadu (India) i a Arunachala, la muntanya de Shiva. A destacar també la formació amb Ryan Kurczak de la Asheville School de Carolina del Nord (Estats Units).
Actualment, sóc alumne de Nityanand (Astrojyotish).