Regala’ns

per cuidar

el cos

Massatge amb canyes de bambú

Un massatge amb oli calent o tebi que relaxa la musculatura i el sistema nerviós, desbloqueja i equilibra energèticament en un ambient relaxant i harmoniós.

Durada de la sessió: 60min

Massatge Reequilibrant

Molt més que un massatge. Es treballa l’esquena per descontracturar amassaments i friccions per donar flexibilitat a la musculatura, després reflexoteràpia podal per treballar els òrgans i per finalitzar, Reiki, per equilibrar física, psíquica i energèticament.

Aquesta teràpia té una durada aproximada de 90 min.

a masseuse pouring oil on her hand
crop client getting foot massage

Reflexoteràpia

La reflexoteràpia estimula als òrgans a través de les zones reflexes a peus i mans. D’aquesta manera, el cos es reequilibra i recupera en poc temps les seves funcions normals.

Durada de la sessió 60 min

Quiromassatge

Un conjunt de diferents tècniques de massatge aplicades amb les mans, des dels peus fins al cap, que treballa els punts de tensió per reestablir l’equilibri i la salut del cos.
Durada de la sessió 60 min 

woman in white dress sitting on brown wooden bench

Massatge raindrops

Un conjunt de diferents tècniques de massatge aplicades amb les mans, des dels peus fins al cap, que treballa els punts de tensió per reestablir l’equilibri i la salut del cos.
Durada de la sessió 60 min 

woman in white dress sitting on brown wooden bench
per cuidar

en moviment

Hatha Ioga

Com ja saps, el ioga ajuda a tenir un cos fort, flexible i sa i una ment en equilibri, mitjançant la pràctica de postures (asanes), exercicis de respiració (pranayama), meditació i relaxació… El ioga és un exercici i és molt més…

A Camins t’oferim sessions amb grups molt reduïts, de manera que les sessions són extra personalitzades i s’adapten a cada alumne tant física com psico-emocionalment.

Biodansa

La Biodansa, la dansa de la vida, és un sistema d’autodesenvolupament que utilitza la música, el moviment (a través de la dansa) i la trobada grupal perquè puguis aprofundir en el teu autoconeixement. 

No cal “saber ballar”… es tracta de permetre’t expressar a través del teu cos, amb els teus moviments propis i autèntics

per cuidar

l’energia

Meditació

Les trobades de meditació ajuden a establir i consolidar la pràctica de la meditació. Serveixen per a experimentar amb diferents tècniques que puguin enriquir i afavorir la nostra pràctica, i per a compartir les nostres experiències i els nostres obstacles. En compartir un espai setmanal grupal, sostenim l’hàbit de la meditació, cosa que ens facilitarà continuar-la més enllà de les trobades i ens animarà en cas de dificultat.

Reiki

En Reiki treballem sobre els camps energètics del pacient per a alliberar bloquejos i restituir l’equilibri natural de la persona en totes les seves dimensions: física, mental, emocional i espiritual.
La terapeuta transmet l’Energia Curativa Universal per imposició de les mans: les mans són l’element transmissor que porta aquesta energia sanadora allà on és necessària.Durada de la sessió 60 min.

Sanació Akàshica

Las sesiones de Sanación Akáshica incluyen técnicas de reequilibrio energético, como el trabajo con Arquetipos, el Chamanismo y la Sanación Esmeralda, además de acceder a los Registros Akáshicos para conectar con tu esencia más profunda. Esto te permitirá escuchar tus deseos más íntimos y comprender lo que tu alma necesita para manifestar una transformación en tu vida, para que finalmente puedas vivir la vida que te mereces.

Teràpia del Pèndul Hebreu

Una teràpia energètica a nivell físic, emocional i mental. La teràpia de pèndul hebreu és una eina que permet netejar, harmonitzar i equilibrar tots els aspectes del teu èsser, no només a nivell intern, sinò també en relació a les persones del teu entorn (èssers estimats, familiars, clients…)