Flors de Bach

A principis del segle passat, el Dr. Edward Bach va concebre una teoria segons la qual les malalties físiques que afecten els éssers vius tenen el seu origen en els desequilibris emocionals. Partint d’aquesta teoria, va crear remeis basats en algunes flors.

Aquests remeis es prescriuen prenent com a referència la personalitat del malalt en comptes dels símptomes que presenta. Segons el Dr. Bach “la malaltia no existeix. El que es pot tractar el l’actitud de la persona que la pateix. No hi ha malalties, sinó malalts”. Les sensacions, els sentiments i el que cada persona experimenta en el seu malestar és el veritablement important a l’hora de tractar una persona.

D’altra banda, els remeis florals es basen en el fet que el sistema emocional funciona per freqüències, no per dosis. És millor prendre el remei en moltes preses de 4 gotes que no en 4 preses de moltes gotes, de la mateixa manera que ens anima més compartir més estones cada setmana amb els nostres amics que no un cap de setmana sencer només un cop l’any.

Per qué serveixen?

Les flors de Bach ajuden a equilibrar les emocions i ens ajuden a trobar una pau i tranquil·litat necessaris per la salut.

Moltes vegades són un complement a d’altres teràpies, però també poden ser un suport en cas d’alteracions emocionals importants:

Depressió, angoixa, nerviosisme, insomni, estrés, tristesa, apatía, indecisió, falta de concentració, etc.

En casos degeneratius greus, on la malaltia no pot tractar-se pensant en la seva resolució, es pot millorar l’estat anímic del malalt, cosa que millorarà la seva qualitat de vida. En el pitjor dels casos, pot ser una eina fonamental en el moment de trànsit, tant pel malalt com pels seus familiars i amics.

Qui les pot prendre?

Qualsevol persona pot prendre flors de Bach, tant nens petits com persones grans, fins i tot dones embarassades. Gent gran, persones malaltes o convalescents també les poden prendre.

Les flors de Bach no presenten efectes secundaris i, de vegades, el seu simple ús pot tenir efectes sorprenents. A més, són compatibles amb tot tipus de tractament, donada la seva naturalesa vibracional.

selective focus photo of bottle with cork lid

flors de Bach

durada de la sessió: 60 min.

preu: 45€/sessió

Si necessites un suport a través de les flors de Bach, consulta’ns, també per telèfon i online.