Naturopatia amb criteri homeopàtic

Què és, exactament?

Un naturòpata és una persona formada en anatomia, fisiopatologia, bioquímica, nutrició, fitoteràpia, medicina ortomolecular, etc. És a dir, amb un coneixement global i profund del funcionament del cos humà.

La naturopatia desenvolupa un treball de prevenció i tractament de les patologies a través de l’observació i el seguiment de les lleis de la natura i valent-se de la dieta, de les propietats de les plantes, de complements com vitamines, minerals, oligoelements… Cada persona, com sabem, és un món.

telèfon: 621208929

Qui pot tractar-se en una consulta de naturopatia?

Pot recòrrer a la naturopatia qualsevol persona que busqui:

  • millorar el seu estil de vida per fer-lo més saludable i/o prevenir malalties
  • millorar l’estat anímic
  • incorporar tractaments naturals complementaris per a patologies diagnosticades, tractaments que siguin més respectuosos amb la naturalesa humana

Què té de diferent? Perquè visitar una naturòpata?

Des de la naturopatia, no podem veure la persona com a parts aïllades ni com una malaltia. Cada persona és diferent i tindrem en compte tots els aspectes de la seva salut i circumstàncies.

Sabem que és vital tractar la persona de forma personalitzada, amb la seva particular forma d’expressar la malaltia, i que tot d’elements diferents estan interrelacionant-se i influeixen en el desequilibri que pateixen els malalts.

Per això és de vital importància que cada tractament sigui personalitzat en cada cas, en cada persona.

Tractem la persona, més enllà dels símptomes

El plantejament que fa la naturopatia és esbrinar i tractar les causes que van portar a la persona a emmalaltir, no només perquè es guareixi, sino per a evitar que aquesta dolença reaparegui.

D’altra banda, el tractament dels símptomes es fa de forma respectuosa amb el cos, no invasiva i, per descomptat, no perjudicial. D’aquesta manera aconseguim millorar la patologia sense afectar altres òrgans o generar efectes secundaris.

Com funciona una consulta?

Una consulta acostuma a durar aproximadament 60 minuts en els que voldré conèixer a la persona: saber com viu, com s’alimenta i com entén la vida. Cada vegada està més demostrada la connexió entre allò que sentim i la repercussió en el nostre estat d’ànim i de salut i jo ho constato a cada consulta.

A més, voldré que la persona prengui consciència del poder que té sobre la seva salut, per tal de que la pugui gestionar. Posarem molta atenció en com ens estem alimentant…“que el teu aliment sigui la teva medicina”.

consulta de naturopatía

amb Pepi Navarro

durada de la sessió: 60 min.

preu: 45€/sessió