Hatha Ioga

A Camins t’oferim sessions amb grups molt reduïts, de manera que les sessions són extra personalitzades i s’adapten a cada alumne tant física com psico-emocionalment.

Com ja saps, el ioga ajuda a tenir un cos fort, flexible i sa i una ment en equilibri, mitjançant la pràctica de postures (asanes), exercicis de respiració (pranayama), meditació i relaxació… El ioga és un exercici i és molt més:

  • enforteix, flexibilitza i augmenta la resistència corporal
  • alleuja dolors físics, ja siguin crònics o passatgers
  • corregeix hàbits posturals inadequats
  • redueix l’estress
  • aguditza l’escolta corporal

La pràctica de Ioga ens ofereix unes eines molt poderoses que es tradueixen en una millor qualitat de vida.

Aprendràs a escoltar el teu cos i a prendre distància de la teva ment,  per a viure en harmonia aquí i ara.

Facilita: Adriana Budnik, professora de hatha ioga amb més de 15 anys d’experiència

El ioga per mi és una manera d’alimentar el cos, més que una activitat. És un moment on comparteixes el silenci amb altres persones sentint-ho com a especial. Són uns moviments on pots mirar cap a dins i veure com et relaciones amb tu mateix, i saber que t’estàs demanant, que si tolerància, que si atenció, suavitat, força, amor, empatia… i veure, que amb el temps vas equilibrant aquest diàleg i sentint les millores en la teva relació amb la vida i amb el teu dia a dia

Francisco Antolín

A mi el ioga em serveix per identificar què és el que em produeix angoixa i mal estar. I quan ho sé em calma i fa que els dolors físics que tinc marxin. Em calma i m’aporta consciència física i mental. Quan estic uns dies sense fer ioga em començo a trobar malament.

Gisela

A mí el yoga me da calma y energía a la vez.

Silvia García

Per mi la pràctica del ioga, és el meu moment per treballar el cos i la ment. Sobretot conèixer el meu cos i tenir el relax mental de desconnexió. És una pràctica que trobes a faltar si la deixes.

Rosa

Ioga restauratiu

Les sessions de ioga a Camins sempre són especialment adaptades a cada alumne, per això sempre fem els grups molt reduïts. Tot i això, la sessió de ioga restauratiu és un espai per trobar persones que, com tu, necessiten moure’s amb especial cura, per edat, per alguna lesió o malaltia, per fisiologia…

Vine a compartir amb les teves companyes!

Ioga per a adults i ioga +50

Si tens curiositat, pots saber més sobre la nostra pràctica als nostres articles sobre el ioga

Ioga en familia

Una activitat que encanta a nens de 0 a 99 anys. Per a mares, pares, tiets/es, àvis/es que volen aprendre aquesta fascinant disciplina, compartint i divertint-se amb els més petits de la casa.

Una manera divertida d’introduir-vos al món del ioga i gaudir dels seus beneficis alhora que reforcem els nostres vincles.

Amb el ioga no en tens prou? Aquí pots consultar totes les nostres activitats setmanals!


Discover more from Camins Teràpies

Subscribe to get the latest posts to your email.