Biodansa

La Biodansa, la dansa de la vida, és un sistema d’autodesenvolupament que utilitza la música, el moviment (a través de la dansa) i la trobada grupal perquè puguis aprofundir en el teu autoconeixement. 

No cal “saber ballar”… es tracta de permetre’t expressar a través del teu cos, amb els teus moviments propis i autèntics. 

La participació regular en les sessions ens pot aportar beneficis en l’àmbit corporal, orgànic i existencial:

  • Potència la integració del moviment i millora de l’harmonia corporal. 
  • Augmenta i reforça el nostre sistema immunitari.
  • Prevé i redueix l’estrès.
  • Aporta alegria, autoestima, confiança
  • Allibera les emocions a través del moviment, 
  • Promou l’autogestió emocional i la intel·ligència afectiva.
  • Millora la comunicació i les relacions interpersonals promovent vincles més profunds.

Biodansa ve a recordar-nos què és l’essencial en les nostres vides, la importància de cuidar-nos, oferir-nos un espai en el qual poder explorar, confiar, caminar cap al nostre interior, generant benestar i plenitud.

Para mí las sesiones de Biodanza junto a Raquel son una experiencia para ser y estar a la escucha de mis sensaciones y emociones. Cada sesión es un espacio para redescubrirme, expresarme, quererme y respetarme tal cual soy.

Ceci

Soy fisioterapeuta y practicante de biodanza desde hace 3 meses, acompañada por Raquel. La biodanza ha supuesto para mí un cambio en mi vida, en cuanto a mi relación con los demás y mi relación con la vida. Para mí ha significado poder aterrizar mis sensaciones y sentimientos a la vida misma, dejar que se expresen en mí, que fluyan, saliendo de la teoría de las palabras. Salir del juicio y de los prejuicios y expresarlos en el movimiento y en el feedback con los compañeros. Experimentar la alegría, el bienestar, la satisfacción en cada sesión. Experiencia de fluir con la vida!! Completamente recomendable! La biodanza es el oxígeno de mi vida!!!  Gracias infinitas Raquel!!!

Mercè