Sanació Akàshica

Com em pot ajudar?

Una sessió et pot ajudar: a equilibrar-te, a comprendre l’origen d’un bloqueig físic, emocional o energètic per tal d’alliberar-lo. També pot servir-te per a connectar amb el teu propòsit de vida.

Durant la sessió de sanació, ens obrim al canal curatiu que ens aporta la connexió amb els registres. A més, la informació ens aporta claus per afrontar el moment present.

Combinem la sessió amb imposició de mans, de forma que es restableixi restablir l’equilibri energètic, psíquic, físic o emocional del moment.

La biblioteca akàshica constitueix una autèntica eina d’autoconeixement i teràpia. El terapeuta rep i transmet tot allò que li arriba directament des d’allà, sempre de forma que tots els involucrats puguin beneficiar-se del moviment energètic que es produeix.

Per això, la sessió és un espai d’acompanyament terapèutic i creixement personal al servei de l’evolució de la nostra ànima.

Clika aquí si vols saber més sobre els beneficis d’aquesta sanació

Sessió de sanació akàshica

Presencial i online

amb Adriana Budnik

Algunes experiències…

Mai una terapia m’havia remogut tant com la sanació akàsika de Camins. La meva vida després de la sanació, ha fet un gir, el que necessitava!

Montse Fuster

Recomiendo la sanación akashica. La experiencia ha sido muy sanadora y un cambio energético muy real.

La atención muy delicada y muy cuidadosa en todo momento. Una profesional con una energía súper potente.

Viví una experiencia que sin duda no se puede explicar en palabras. Recomiendo 100% vivir la experiencia.

Yessica Miranda

En què consisteix?

La sanació akàshica és una forma de teràpia energètica.

En el registre akàshic està gravada tota l’informació de la nostra ànima. Una lectura de registres akàshics consisteix a obrir el registre de la teva ànima i d’aquesta manera emergeix la informació necessària per a la teva evolució personal.

Curs de Sanació Akàshica

8 hores de taller, combinant teoría i pràctica per a fer aflorar i desenvolupar la nostra capacitat innata per a la Sanació