Massatge Ayurveda

A Camins, a més de tota la varietat de massatges ayurvedes que t’expliquem aquí, també t’oferim la consulta de Nutrició Ayurveda.

a masseuse pouring oil on her hand

Ayurveda: el Coneixement de la Vida

En Sánscrit, AYUR significa Vida y VEDA Coneixement. L’Ayurveda és un sistema de salut originari de l’India, un sistema de medicina tradicional de més de 5.000 anys d’antiguitat. L’objectiu de la teràpia ayurveda és el manteniment de la salut a través de l’equilibri del cos, ment i esperit. L’Ayurveda és molt més que un sistema de salut, és una filosofia de vida.

Els massatges ayurvedes estan considerats com un instrument òptim per trobar l’equilibri de la persona i preservar-la de l’enfermetat. En la teràpia Ayurveda existeixen diferents tipus de massatges en funció de la patologia, o per a moments concrets com l’embaràs.

Massatges relaxants i reequilibrants del sistema nerviós

ABHYANGA – 1h-1:30h – 45€ – 60€

Massatge de cos sencer realitzat amb olis calents a base d’herbes. Relaxa la ment, ajuda a l’insomni, estrès i ansietat. Endureix el sistema immune i nerviós, retarda el envelliment, millora la circulació, nodreix les articulacions, elimina toxines, etc.

SHIRO CHAMPI – 35 min – 28€

Massatge realitzat al cap, coll i esquena amb olis medicats especialment per relaxar la ment. Recomanat per l’estrès, ansietat, hiperactivitat, millora la memòria i la concentració. Indicat pels mals de cap i migranyes, millora els trastorns de la son.

SHIRODHARA – 1h – 60€

Massatge reIaxant amb la caiguda continua i delicada d’oli medicat tebi al front durant uns 30 min. I per finalitzar, un massatge de cap suau per acabar amb una profunda relaxació de la ment i cos. Revitalitza el sistema nerviós central, millora la qualitat de la son, aporta claredat mental. Recomanat per situacions d’estrès, ansietat i depressió.

Massatges per a calmar el dolor

PINDAS SWEDA – 1:30h – 50€

Massatge corporal realitzat amb saquets de cotó farcits d’herbes seques amarats en olis tebis, i en altres ocasions amb arròs, llet, segons la necessitat del pacient. Ajuda a netejar i purificar el cos. Oxigena, drena, tonifica i reactiva la circulació. Recomanat pel dolor, inflamació i rigidesa muscular i articular.

BASTI – 1h – 40€

Tractament realitzat amb olis medicats calents, incorporat dins d’un motlle elaborat amb farina, amb la funció de concentrar l’oli en una zona concreta del cos. Zones a tractar: Zona lumbar, genolls, cervical, ulls, pit. Segons la zona a tractar, és recomanat pel dolor lumbar, ciàtica, problemes d’articulacions de genolls, rigidesa, lligaments, desgast de cartílags, alliberació de tensió ocular, vista cansada, paràlisis dels músculs oculars, tensió cervical, problemes respiratoris, dolor de pit, alliberació de emocions arraigades, entre d’altres beneficis.

Massatges depuratius i de bellesa

MUKHALEPA ABHYANGA – 45min – 35€

Ritual de neteja i massatge facial. Alenteix el procés d’envelliment, relaxa els músculs de la cara eliminant les tensions facials. Tonifica i revitalitza la pell amb un aspecte més lluminós, suau i jove. Tractament personalitzat a cada tipus de pell i constitució.

MARMA ABHYANGA PRANA – 1h – 45€

Massatge de cos sencer, allibera bloquejos emocionals i traumes psicosomàtics a través de l’estimulació de punts energètics del cos. Millora el sistema circulatori, limfàtic, emocional i energètic.

UDVARTANA – (Detox) Consultar Preus

Massatge realitzat amb pols medicinal seca per tot el cos. Té un efecte depuratiu, reductor, drenant i exfoliant. Millora l’aspecte de la pell, la neteja, tonifica, redueix el teixit greixós i aporta lluminositat. Recomanat per l’obesitat, cel·lulitis i retencions de líquids.

Bebés i embarassades

MASSATGE EMBARASSADES – 1h – 45€

Massatge especial per acompanyar a la mamá i al seu bebè. Aporta calma, nodreix el cos, aporta flexibilitat i elasticitat. Ajuda a calmar les emocions i les molèsties físiques que van apareixent durant aquest procés de creació. Recomanat a partir del 4” mes de embaràs.

MASSATJE SHANTALA – 30 – 45 min – 25€

Massatge a bebès que estimula la circulació i digestió, alleuja els gasos i còlics, augmenta la immunitat i enforteix músculs i articulacions. Proporciona al bebè un agradable estat de relaxació.

Si tens qualsevol dubte sobre quin és el massatge que et pot anar millor, truca’ns o fes-nos arribar un missatge al nostre telèfon i whatsapp!