Pepi Navarro

Hola! Sóc la Pepi! Sóc naturòpata amb criteri homeopàtic, quiromassatgista, reflexoterapeuta podal i de la mà, i terapeuta Reiki

Em diuen Pepi, vaig néixer el 1974 a Abrera, a una família que no coneixia les teràpies naturals, però on ens cuidàvem amb infusions quan hi havia grip…

Sóc l’ànima que gestiona Camins Teràpies, i cuido i acompanyo amb naturopatía i tots els coneixements naturals que m’apassionen. Amb tot, porto més de 20 anys en aquest camí.

La meva formació en un camí que m’apassiona

Al 1996 vaig estudiar Quiromassatge a AMACVI (Amor, Acción y Vida) i hi vaig descobrir com m’agrada el contacte, cuidar dels altres, sentir i veure-hi amb les mans.

Al curs 97-98 vaig cursar Quiropràxia al centre Ali-Bey 25 amb el Josep Maria Carbonell, i allà vaig aprofundir en els meus coneixements d’anatomia i en la comprensió de les patologies esqueleto-musculars ; vaig afegir algunes manipulacions noves al massatge que ja feia. Em va meravellar com funciona el cos humà.

Del 98 al 02 vaig cursar Naturopatia a CENAC. Tot un món nou, un descobriment: des de l’alimentació saludable a la manera d’entendre la malaltia. Filosofia naturopàtica, Fisio-patologia, Fitoteràpia, Ortomolecular, Flors de Bach, Oligoteràpia, Homeopatia i Dietoteràpia. Durant aquests anys també em vaig iniciar en el Reiki amb la Lourdes, una dona molt especial, a Molins de Rei; amb ella també em vaig formar en Desbloqueig Psico-Emocional, una tècnica molt senzilla i potent que havia creat ella amb l’experiència amb els seus pacients.

A Ali-Bey 25, amb la Conxita Aparici, vaig cursar Reflexoteràpia podal i de la mà.

El 2003 va ser l’inici d’una gran aventura, un nou camí de consciència, en ser mare. L’octubre del 2003 també neix el meu centre de teràpies naturals, Migjorn a Vilanova del Camí, en col·laboració amb el Francisco Antolin, monitor de Tai-Txi i terapèuta de Shiatsu. La casa de naixements Migjorn ens va permetre utilitzar el seu nom, GRÀCIES, Montse Català.