Dansa Integrativa

Els nostres braços neixen a l’esquena, perquè un cop van ser ales

Marta Graham

Què és exactament la Dansa Integrativa?

Les sessions són un espai que combina la consciència corporal, la salut postural i el plaer del ball en sí mateix. Si t’agrada ballar i expressar-te a travès del moviment, o si busques noves maneres de millorar la teva relació amb el teu cos, aquest espai t’interessa! Pots provar una sessió sense cap compromís!

No he ballat mai, no tinc massa traça, no tinc gaire sentit del ritme…

Són comentaris que he sentit moltes vegades… No necessites “saber” res! Justament a les classes trobaràs formes de sentir-te més a gust amb el teu cos i el teu moviment. I si sempre has ballat, també descobriràs noves víes d’expressió!

El més important de les sessions és que gauidim d’una estona de desconnexió mental, i de consciència corporal.

És tot un reset setmanal!

Quins beneficis aporta?

A nivell físic, mobilitzem les articulacions i explorem les seves possibilitats, investiguem sobre l’espai que ocupem al moure’ns i desplaçar-nos, deixem anar tensions musculars, respirem i reconnectem amb el cos i el seu moment. Sentim pes, i desenvolupem força, equilibri i coordinació.

Però, especialment, gaudim dels beneficis a nivell mental i emocional: descobrim noves formes d’expressar, que alhora són profundament personals ja que sorgeixen de la nostra propia escolta.

Tinc dolor, tinc una lesió… puc venir?

En principi, la resposta és sí, en funció del moment i el grau d’afectació. La dansa en aquestes sessions és regeneradora. El nostre objectiu és adquirir noves eines per millorar la consciència i poder-nos moure cuidant que les lesions es recuperin i aprenent a que la resta del cos no se’n resenteixi.

Dansa Integrativa

Cada dilluns de 9:15 a 10:15

Prova una sessió sense compromís!