Kobido

Un lifting natural per al rostre

El massatge facial kobido permet reparar el teixit i reduir l’impacte de l’edat en el rostre, és a dir, ens proporciona un efecte rejovenidor de forma totalment natural.

A Camins combinem el massatge kobido amb el massatge miofascial de cara i cap

Amb el massatge miofascial de cara i cap suavitzem les marques d’expressió de la cara tot relaxant la musculatura de la cara. També realitzem un estirament de la musculatura del coll posterior, un drenatge del coll anterior així com una mobilització de la pell del crani.

Tonifica, nodreix, relaxa… en profunditat

Les persones que reben kobido amb regularitat senten com la seva musculatura facial es reeduca i tonifica, els teixits es reparen i reben una estimulació suplementaria del col·lagen de la pell. Durant el tractament s’estimulen els punts energètics identificats en la medicina japonesa (tsubos) i les zones reflexes de la cara. Aconseguirem:

 • millorar visiblement l’aspecte de la pell
 • aportar lluminositat al rostre
 • millorar el to de la musculatura facial
 • atenuar i evitar arrugues
 • eliminar les toxines causades per la contaminació i el maquillatge
 • reduir les bosses dels ulls
 • millorar la hidratació

En les sessions que us oferim a Camins, combinem la tècnica kobido amb un massatge miofascial al rostre i al crani, de forma que aconsegueix aprofundir en els efectes, més enllà de l’estètica:

 • ajuda a combatre l’estrés
 • prevé l’aparició de migranyes d’origen tensional
 • contribueix a combatre l’insomni
 • alleuja el bruxisme i la tensió a la zona temporal-mandibular

el pack de 3 sessions

et facilita la regularitat del tractament, perquè pugis aprofundir al màxim dels seus beneficis

durada de les sessions: 60 min.

preus: 1 sessió 40€ / pack de 3 sessions: 108€

Preguntes freqüents

Com es realitza?

Netejarem la pell i eliminarem les restes de maquillatge i contaminació al mateix temps que realitzam una exfoliació suau que elimina la pell morta, de manera que la pell torna a “respirar”. La primera part consistent en el massatge miofascial de cara i cap es realitza sense cap tipus de lubricant mentres que el kobido propiament dit el farem utilitzant un oli natural.

Qui pot rebre kobido?

El kobido està indicat tant en homes com en dones, a partir dels 16 anys. Es considera que a partir dels 25 anys la produccio de col·lagen comença a disminuir paulatinaent de manera que començar massatge facial en la joventut es un excl·lent preventiu.

Pot combinar-se amb altres tractaments?

El kobido és una tècnica de massatge totalment natural, però sempre és prudent comentar amb els experts qualsevol tractament paral·lel que estiguis seguint. Estarem encantades d’assessorar-te.

Quan en notaré els resultats?

Els resultats són inmediats, té un efecte anti-edat flash i tan bon punt acaba la sessió en sentim els efectes a la pell. Tanmateix té un efecte acumulatiu i per mantenir els resultats òptims, és important pensar a llarg termini i ser constants.