Dietoteràpia: nutrició conscient

Sí, som allò que mengem, però moltes vegades no tenim prou eines per fer de la nostra alimentació la nostra salut.

Les sessions de dietoteràpia són molt més que la proposta d’una dieta adequada: són un suport per restablir la nostra salut física, emocional i mental, per restablir la nostra energia, per aconseguir el pes ideal o per recuperar els nivells adequats de nutrients, especialment en cas de malestar o malaltia.

Fer dieta? Molt millor: tenir una bona alimentació… i més

Al cap i a la fi, es tracta de tenir uns hàbits de vida saludable, i adquirir les eines que ens ajudin a cuidar-nos. T’assessorem perquè puguis anar incorporant els canvis que necessites i perquè vagin acompanyats de millores en aspectes complementaris, com l’activitat física.

Sigui com sigui, la dieta sempre ha d’estar adaptada tu, als teus objectius, necessitats o a la patologia. O sigui, res de dietes miraculoses ni dejús sense supervisió!

variety of fruits

Una dieta personalitzada, sempre

Cuida’t amb Pepi Navarro!

Primera sessió: durada entre 50 i 60 min. Preu: 30€.

Seguiment: entre 20 i 30 min.; 20€/sessió.

I quan seria imprescindible consultar?

L’alimentació és sempre la nostra millor aliada en la nostra salut a llarg termini. Aprendre quins aliments són els més adequats en funció del nostre metabolisme particular, del nostre grup sanguini i els nostres objectius de salut sempre és beneficiós. Tot i això, és especialment important consultar a un especialista en alimentació en casos de:

  • problemes metabòlics (com la diabetis) o d’intoleràncies (al gluten, a la lactosa)
  • alèrgies alimentàries, úlceres, etc.
  • colesterol, hipertensió, obesitat.
  • malalties que requereixin una cura especial de la dieta, com problemes de fetge, pancrees… o càncer.