Cercles de dones. Cercles de lluna

Reconnecta amb tu mateixa, amb la saviesa femenina i la pròpia intuïció, i connecta amb les altres dones des de la sororitat.

Els Cercles de Lluna són cercles de dones en els que ens inspirem en els cicles lunars per reconnectar amb diferents energies/arquetips de nosaltres mateixes. 

Un cercle de dones és un espai sagrat per compartir des del respecte més profund, amb sororitat.

Cada cercle té una personalitat diferent. En el Cercle de Lluna comencem preparant l’espai, obrint un espai sagrat i invocant els quatre elements. Connectem amb els nostres cicles alhora que posem atenció als cicles naturals, entre ells, el de la lluna. Basem l’experiència del cercle en l’energia disponible del moment, segons el trànsit lunar i l’estat del cel. Donem el temps necessari per a la roda de paraula, acollint totes les narratives en silenci, donant veu a la intuïció i a la saviesa femenina de cada una de nosaltres. Encenem la nostra llum interna en un acte simbòlic d’amor cap a nosaltres mateixes i de reconnexió amb el nostre centre, i amb la tendresa de compartir entre dones. Fem la sembra d’intencions segons l’energia disponible i amb l’ajuda dels elements i la naturalesa. Acabem amb un exercici de sanació a través de la dansa, la meditació i els arquetips femenins.

Una vegada al mes, dates en Inici

preu: 15€

Amb Geni Ustrell de La Magia de les Driades


Discover more from Camins Teràpies

Subscribe to get the latest posts to your email.