Et sents atrapat o bloquejat en algun aspecte de la teva vida? Segueixes patrons que t’agradaria deixar enrere però no saps com? Vols tancar i trobar pau amb alguna història antiga que segueix present en la teva vida? Vols alliberar-te d’una càrrega familiar perquè no afecti els teus fills?

Les constel·lacions familiars poden ajudar-te a identificar i sanar qualsevol causa de conflicte o situació de vida que estiguis vivint i que vulguis superar. A més, poden ajudar-te a elevar la consciència, canviant la teva perspectiva des de la saviesa de l’ànima i la connexió amb el cor.

Nivell físic, emocional, espiritual i energètic.

Les constel·lacions actuen a diferents nivells: físic (símptomes físics, malalties, situacions laborals, familiars, relacions socials i afectives, etc.), emocional (gestió emocional, processos de dol, depressió, ansietat, eufòria, falta de vitalitat, dependències, etc.) i espiritual i energètic (històries de vida dels nostres ancestres que ens condicionen, vides anteriors, límits energètics de qualsevol tipus, temes pendents amb persones difuntes, etc.).

Qualsevol problema que resolguis en un d’aquests nivells, té ressonància en els altres, per la qual cosa es treballen tots al mateix temps.

Entenem que després d’una constel·lació, és possible que necessitis continuar amb el treball terapèutic o el seguiment. Amb nosaltres, pots continuar rebent el suport que necessitis. Oferim teràpia individualitzada adaptant-nos a les teves necessitats i donant-te eines per a superar els desafiaments del dia a dia. També t’acompanyem a conèixer-te millor i a obtenir un major benestar emocional. Sabem que aquest pot ser un moment difícil.

Constel·lacions grupals

En una sessió grupal de constel·lacions familiars, els participants representen el sistema familiar (o amb el sistema amb el qual interactua) de la persona que busca ajuda per a que aquesta pugui fer conscient la causa del seu conflicte.

Si fas de participant has de saber que també faràs un treball personal en experimentar diferents rols i situacions de vida. En les constel·lacions familiars no hi ha casualitats, tot el que se’t mostri i els rols que se t’assignin estaran parlant de la teva pròpia experiència. Mouràs el que et sigui necessari en aquest moment de la teva vida.

Amb Geni Ustrell