Fa quatre anys que caminem amb tu, i cada dia ens agrada més el nom que vam triar… Significa moltes coses per a nosaltres, però sobretot ens recorda la importància de l’experiència en si mateixa. Viure cada moment amb presència, aprendre junts. Sí, estem convençudes que el que compta és el camí.

Quan pensem en Camins, en l’espai que hem creat per a vosaltres durant aquests quatre anys, pensem en el Tao. Tao també significa camí, un camí sense meta. És simplement el Camí.

Quan Lao Tsé, fa vint-i-cinc segles, definia el Tao, el seu també va ser un acte de valentia. No és fàcil dir als altres que no existeixen les metes, que no anem a cap lloc, que tan sols som aquí i que el que cal és viure el nostre temps de la manera més bonica, més afectuosa i més feliç possible. Molta gent preguntava: “si en la teva filosofia no tens cap meta, per què has triat el nom de Tao?”

Ell els contestava: “precisament per això he decidit anomenar-la així. D’aquesta manera tots recorden que no existeix cap meta, només el Camí”. El Camí és bell; el Camí està ple de flors. I el Camí es fa més i més bell a mesura que la teva consciència adquireix més saviesa.

Quan entens això, tot es converteix en una cosa tan dolça, tan extàtica, que t’adones de sobte que aquest és el lloc, que aquesta és la teva llar.


Aquí a Camins estem per acompanyar-te en el teu Cami.


Discover more from Camins Teràpies

Subscribe to get the latest posts sent to your email.